En festlig afslutning på Grundlovsløbet

Mange elever og forældre var med til at gøre vores sidste løb rigtig festligt

Et samlet holdbillede fra skolegården Et samlet holdbillede fra skolegården
Rigtig mange elever, forældre og pårørende stillede op for Holmegårdskolen til Grundlovsløbet 2015. Ca 150 stillede til start i de flotte trøjer som skolen i dagens anledning havde sponsoreret. Det blev en rigtig dejlig dag med højt humør og fantastisk vejr
Tak for opbakningen både i år og de foregående år.
    Line Karsø den 26-06-2015
    Til kommende elever og forældre ved Nordvestskolen

Hermed vedhæftes Michael Harritslevs sommerhilsen til alle.

I ønskes en god sommerferie - vi ses igen den 10. august.
    Anette Jensen den 29-06-2015
    Brev til TF klasserne vedhæftet.
    Anette Jensen den 29-06-2015

Kære alle.

Hjørring Byråd besluttede på mødet den 25/6-15 ændringer i forældrebetalingen for hhv. FU og FO. se vedhæftede brev.

Rikke Hedenskog den 26-06-2015
    Kære forældre til børn på Sydøstskolen

Så er vi allerede kommet til sidste skoledag og overalt på skolen mødes vi af glade og ferieklare børn. I den forbindelse er der her et par praktiske oplysninger:

Første skoledag efter ferien er mandag d. 10. august 2015 kl. 8.00. Som udgangspunkt følges normalt skema. Der arbejdes i skrivende stund på højtryk på at færdiggøre skemaerne, men som det ser ud nu, så er de først til udsendelse på intra i uge 32, altså ugen inden børnene starter.

Endelig er der tilbage at ønske alle en rigtig god ferie. Vi vil i den forbindelse gerne takke for samarbejdet i løbet af skoleåret og for den store forståelse, som I har udvist i forbindelse med skolestrukturændringerne.

Vi glæder os til at byde såvel nye som gamle elever velkommen til august.

Ledelsen på Muldbjergskolen
    Rikke Hedenskog den 23-06-2015
    Vedhæftet oversigt over kommende matematik- og dansklærere på Sydøstskolen.

Anette Jensen den 17-06-2015
    Elever der er berettiget til buskort vil først få disse udleveret i uge 32.

De første skoledage efter sommerferien skal eleverne blot sige til buschaufføren at ”mit skolekort er på vej”.

De nye busplaner (ruter og tidspunkter) til skoleåret 2015/2016, kan ses på følgende links:
    ·          www.rejseplanen.dk hvor de kan se forslag til buskørsel mellem egen bopæl og skole, eller
    ·          www.nordjyllandstrafikselskab.dk hvor de kan se alle de nye køreplaner for skoleåret 2015/2016.
    Anette Jensen den 21-05-2015
    Orientering om ny kollektiv trafikplan og skolekørsel, se vedhæftede.